VAROITUS!

Tekstit saattavat sisältää täysin mauttomia asioita tai saattavat olla sitä kokonaan. Tekstien tarkoitus ei myöskään ole loukata ketään. Jos sinulla ei ole huumorintajua niin jätä lukematta, et menetä mitään! Jos kuitenkin haluat ottaa riskin ja tutustua Gotham City -97:aan, niin omalla vastuulla.

26.9.2008

Kausiennakko SB-97

Batmanin suosikki joukkue<3 Lohkon ehdottomattomasti taitavin joukkue. Pelaajia on palannut takaisin kotiin niiin Helsingistä, Vantaalta kuin Jokelastakin. Muutama on jopa eksynyt kauempaakin, Hyvinkäältä ja Pornaisista. Taidosta huolimatta joukkue ei lähde kauteen ennakkosuosikkina, koska se on SSV. Harjoittelu on ollut vähän semmoista--En löydä sanoja. Myös ongelmana voidaan pitää joukkueen hitsautumista yhteen ja hieman kyseenalaista MV-osastoa. Miksi maalivahdit sitten ovat ns"kysymysmerkki"? Maalivahdit ovat hieman omalaatuisia persoonia. Toinen on intohimoinen kulttuurinharrastaja ja tämä harrastus meneekin jopa "sählyn" edelle. Erityisesti Hege tykkää oopperasta(ei en tarkoita pizzaa vaan semmoista laulamista vai mitä se on?). Toinen taas on kulkurisielu. Toisinaan tämä Kulkuripoika saattaa olla treenien aikaan vaikka Haminassa taikka Kotkassa tai jossain minne Toman on jaksanut ikälopulla Fabianillaan ajaa. Kuitenkin tunnelin päässä on näkyvissä valoa kun pohjanmaan muukalainen, Järvenpään oma poika Taavi "the Great One" Lehtosen on huhuttu tekevän Come Backin.
No jatketaan sitten asiasta kolmanteen ja edetään puolustukseen. Puolustajat ovat sarjan kärkitasoa. Ykköspakkipari Tamm-Snell on ainakin taitavin, parhaiten laukovin, ovelin, kovaapelaavin ja Komein pakkipari tässä sarjassa. Kuitenkin viisikkopuolustus vähän tökkii jan muutama kaveri tuntuisi tarvitsevan taksin päästäkseen omalle alueelleen.
Jep? hyökkäys. Taitavia, muttei niin komeita. Jos muutama kaveri löytää "jyvän" niin maaleja tulee. Jos he eivät löydä niin joku muu tekee ne.
Valmennus. No ainakin sarjan pisin parta.
Joukkueen johto. Eminem on siististi cool.
Peksi. Kaiken A ja O. Ilman peksiä ei olisi mitään. Huhut kertovat Markku Uusipaavalniemen laskeneen äärettömään kerran, C.Norrisin laskeneen kahdesti, mutta Peksi on tehnyt sen jo neljä kertaa. Ja kun Peksi puhuu, kiviäkin kiinnostaa.

Takaisin aiheeseen ja on aika Batmanin arvioida SB-97:n sijoitusta. Jos ja kun kaikki napsahtaa kohdalleen on porukka sarjan paras. Kuitenkaan alkaneella kaudella MIKÄÄN ei MIkÄÄN ole viitannut siihen suuntaan että kaikki napsahtaisivat kohdalleen. Näimpä Batman tämän varjolla ennustaakin seuraavaa: SB-97 pärjää parhaille joukkueille ja voi jopa viedä pisteitä ja voittaa. Karsintapaikan saavuttamiseen kuitenkin tarvitaan voitot myös niistä Pakveista ja Hakeista. Tämä voi olla se mihin homma kaatuu jos kaatuu. Sijoitus sarjassa 2.-6.

Kausiennakko M-Team

M-Team on saanut jo kokeilla SM-sarjaa eikä kakkosjoukke sinne tähtääkkään. Pojat tykkäävät veivailla keskenään hyvässä hengessä. Välillä menettää pisteitä lähes kaikille ja toisinaan taas vie pisteitä huipuiltakin, jos niitä tässä sarjassa on(ei ole). Ei sikaile, pelaa usein reilua peliä vai miten se meni. Mukavia tyyppejä.
Batman veikkaa M-Teamin sijoittuvan keski kastiin. sijat 4., 5. ja 6. madollisa Kuudes tosin olisi jo pettymys.

Kausiennakko AC Haki

KYLMÄÄ KYYTIÄ. Voi viedä ÅIFfia ja Pakvia, muuten ei jakoa.
Batman veikkaa surkeaa sijoitusta kolmanneksi viimeinen.

Kausiennakko Pauhu

Pelit lähenee ennakot vähenee..? no kirjotetaan nämä loppuun.
Pauhun pojat ovat vaikea vastustaja jokaiselle. Pojilla on enemmän intoa ja jalkoja kuin järkeä pelissä. Pauhu juoksee ja juoksee ja juoksee ja juoksee .. Pauhu tykkää prässätä ja juosta ja juosta ja juosta ja juosta ja juosta.. Pallollinen taito onkin sitten aika pitkälti yhden pelaajan varassa, Hänni--jonkun, Hännisen? Kaverilla on taitoa sitten jakaa muillekkin ja juokseekin vähän vähemmän. Kuitenkin vaikeita pelejä tulee vastustajille kun Pauhun poijjaat laittavat jalkaa liikkeelle.
Batman näkeekin Pauhun juoksemassa itsensä 5 sakkiin. Realistiset sijat ovatkin 4. tai 5.

25.9.2008

Sika-Rico osa.1

Mistä näitä sikiää? Tällä kertaa joukkueemme kovanaama otti suoran punaisen ottelussa Helsingin IFK:ta vastaan. Tilanteen jälkeen ylikierroksilla käynyt poika TUIJJOTTI TUOMARIA! Hävytöntä, häpeä, SIKA! HIFK ei tiedettävästi vienyt asiaa kuitenkaan liittoon asti, vaan antoin tämän nuoren tuittupään onneksi asian olla. Joukkueemme sisällä tämä ei tule jäämään tähän. Tämä käsitellään loppuun ja Batman lainvartijan ominaisuudessaan tulee pitämään huolen, että poika saa rangaistuksensa ja ei hölmöile vastaavalla tavalla enään ikinä. Batman ja A-pojat pyytävät anteenk-- EI KU EI PYYDETÄ. HÄHÄÄ!

Joukkueen sisällä kuohuu..

Ennen Suomen vesiä niin suvereenisti hallinnut Ville YA. Kipli on saanut vertaisensa vastustajan. Pitkään kakkospaikkaa SuomenKalaKaveri-Rankkingissa pitänyt Tommi "I have a Boat" Shell on pudotettu ennätysalhaalle, kolmanneksi. Uusi tulokas on tehnyt listalla nopeampaa nousua kuin R. Nadal tennismaailmassa. Kolmessa kuukaudessa nollasta pisteestä toiseksi pisteillä 6908 noussu Lari "Harppuuna" Yk kautta aikain nuorin kolmen parhaan joukoon SuomenKalaKaveri-Ranking listalle noussut kalastaja. Nopean nousun syyksi epäillään Larin uutta salaista asetta, Sukelluspukua ja Harppuunaa. Batman tavoitti salamyhkäisen Kiplin, joka tyytyi vain toteamaan että hänellä on vielä muutama "Jigi" (normaalit ihmiset sanoisivat että ässä hihassa mutta--...) hihassa. Mitä se sitten tarkoittakaan jää nähtäväksi. Rohkeimmat veikkaavat Kiplin vastaavan asevarusteluun ostamalla Tuusulanmeren omaksi yksityiseksi kalastusalueekseen mutta mutta.. Vi Ska Se..

21.9.2008

Kausiennakko Ådalens Idrottsförening

Sipoolaiset taitavat lähteä sarjaan sarjan nuorimmalla joukkueella. Tietoja joukkueesta ei heidän kotisivuiltaan löydy, paitsi b-junnuista. Jos pojat tuolla B-joukkueella lähtee niin kylmää kyytiä on heille luvassa siitäkin huolimatta että pelataan kuitenkin A:n I-divaria..
Batman ennustaakin todellavaikeaa kautta sipoolaisille ja näkee heidät taistelemassa jumbopaikasta Pakvin kanssa. Sijoitus 8.

Och samma på svenska.
Åif är kanske bra. Men inte mycke bra. Åif är kanske samma Pakvi.