VAROITUS!

Tekstit saattavat sisältää täysin mauttomia asioita tai saattavat olla sitä kokonaan. Tekstien tarkoitus ei myöskään ole loukata ketään. Jos sinulla ei ole huumorintajua niin jätä lukematta, et menetä mitään! Jos kuitenkin haluat ottaa riskin ja tutustua Gotham City -97:aan, niin omalla vastuulla.

25.10.2008

Päivä joka sekään ei jäänyt historian kirjoihin mitenkään merkittävänä..

Eletään lokakuun loppua. Ilmassa oli suuren urheilujuhlan kaikki merkit. Aikaisin aamulla Lepakkoluolaan on saapunut kaksi joukkueellista pelaajia + 1 Pauhun eksynyt kulkuri. SB-97 pelaajat lähtevät hyvissä ajoin lenkille, ottamaan raitista ilmaa ilman filtteriä ja pientä hikeä. Tiikerit katsovat katsomossa ihmeissään. Pelin alkuun oli enään 5 minuuttia ja syvällä sisimmässään jokainen, aivan jokainen SB:n pelaaja tiesi miten pelissä tulisi käymään. Se ei kuitenkaa herpaannuttanut joukkueen keskittymistä. Vihdoin kellon lyödessä 11:05 tuomari joka ei ollut tehnyt yhtään virhettä(eka ja vika kerta hänellä) vihelsi pilliin ja aloitti samalla päättäessään ottelun SB:n murskaavaan 5-0 voittoon. Tiikerit naureskelivat edelleen katsomossa, sillä kai siinä oli jotain hauskaa. Huhun mukaan syy tähän pelin epänormaaliin luonteeseen oli kuulemma että M-Teamin pelaajat eivät yksinkertaisesti uskaltaneet tulla kentälle tuhatpäisen puna-keltaisen katsomo meren ulvoessa. Onnea sakoista ja kiitos yhden potentiaalisen "soppapäivän" tuhlaamisesta.
Pelin jälkeen oli aika niin pelätyn ja odotetun kriisipalaverin. Ei siitä sen enempää, aineisto julistettiin salaiseksi kello 24 asti. Jos haluat lisätietietoja, niin eudustajamme antavat lausuntoja tänään Järvenpään Yanossa ja mahdollisesti myös RakkaudenTemppelissä.
Minuutit tuntuivat tunneilta ja sekuntit tuntuivat minuuteilta. Lepakkoluolassa nähtiin tulista taistelua ja vaarallisia tilanteita. Ehdottomasti päivän ennakkoon kohutuin peli ja todella kiivas taisto nähtiin odotetusti Pauhun kohdatessa AC HaKin -94 syntyneet juniorit. Jep sarja edelleen AIdiv. Pauhu pelleili Pauhu piti hauskaa. Pauhu pelasi yleisölle. Pauhu osoitti olvensa lyömätön kun vastassa on -94 syntyneet pojat. Onnittelut Pauhulle ansaitusta voitosta.
Sitten koitti se hetki kun massat vyöryivät takaisin katsomoon. Oli kotijoukkueen aika palata alttarille. ÅIF teurasti SB:n kotiyleisön edessä julmasti luvuin 5-3. Nuoremmat SBjuniorit itkivät katsomossa ja osan vanhemmat hakivat pois. Kuulemma tästä lähin SB:n peleissä tulisi olemaan 18vuoden ikäraja, K-18.
Pelissä jäi kuitenkin muutama asia kaivelemaan joten Batman avautuu. ÅIF teki, kyllä kaikkien mielestä teki, no ei kaikkien, tarkoitan herran dumaria, yhden maalin maalivahdin alueelta pakittaen veskan päälle. Kyllä ÅIF teki myös yhden maalin jonka El' ectro Lux kaivoi täysin selkeästi MAALISTA, kyllä verkon perältä pois. No minkä sille voi jos pelin huomattavan nopea tempo sekoitti (ala)sarjan tuomarit täysin ja edes metrin päästä hän ei sitä kyennyt näkemään. Linja oli aika linjatonta, koittakaa ensi kerralla puhaltaa ns yhteenhiile--pilliin". Mutta joka tapauksessa pelillisesti ÅIF oli parempi ja ansaitsi voiton. ÅIF:n pelaajat myös osoittivat hyvää urheiluhenkeä ja eivät lähteneet paikoitellen toisen joukkueen pelaamaan pikkusikaan mukaan. Kaikki kunnia heille!
Päivän tähdet
***ÅÌF
**Tiikerit
*Oilers
päivän miinukset
--- M-Team
-- Tuomari
- toinen tuomari