VAROITUS!

Tekstit saattavat sisältää täysin mauttomia asioita tai saattavat olla sitä kokonaan. Tekstien tarkoitus ei myöskään ole loukata ketään. Jos sinulla ei ole huumorintajua niin jätä lukematta, et menetä mitään! Jos kuitenkin haluat ottaa riskin ja tutustua Gotham City -97:aan, niin omalla vastuulla.

17.9.2008

TheGreatOne#99

Unohtakaa Selänne, unohtakaa Sundin ja Litmanen. Arvuuttelut uranjatkamisesta ovat yleensä tylsää luettavaa eivätkä kiinnosta ketään. Toisin on kuitenkin tällä kertaa. Takavuosien maalivahtilupaus , Ankkalinnan lahja salibandylle, -88pojat 8parhaan joukkoon SM-sarjassa torjunut Taavi Lehtonen on tekemässä paluuta Järvenpäähän ja alueen johtavaan Salibandyseuraan, Salibandy Team -97:ään. Varmuudella ei kuitenkaan voida sanoa muuta tämän Legendan uran jatkosta, kuin että ainakaan ensimmäisessä turnauksessa Hän ei ole mukana. Tämä johtuu ihan puhtaasti epäselvyyksistä siirtohinnassa, allekirjoituspalkkiosta ja sen sellaisesta. Kuitenkin toivottakaamme Hänet tervetulleeksi, jos Hän päättää joukkuettamme vahvistaa.
Haastattelu tulossa myöhemmin.

TheGreatOne#99

Unohtakaa Selänne, unohtakaa Sundin ja Litmanen. Arvuuttelut uranjatkamisesta ovat yleensä tylsää luettavaa eivätkä kiinnosta ketään. Toisin on kuitenkin tällä kertaa. Takavuosien maalivahtilupaus , Ankkalinnan lahja salibandylle, -88pojat 8parhaan joukkoon SM-sarjassa torjunut Taavi Lehtonen on tekemässä paluuta Järvenpäähän ja alueen johtavaan Salibandyseuraan, Salibandy Team -97:ään. Varmuudella ei kuitenkaan voida sanoa muuta tämän Legendan uran jatkosta, kuin että ainakaan ensimmäisessä turnauksessa Hän ei ole mukana. Tämä johtuu ihan puhtaasti epäselvyyksistä siirtohinnassa, allekirjoituspalkkiosta ja sen sellaisesta. Kuitenkin toivottakaamme Hänet tervetulleeksi, jos Hän päättää joukkuettamme vahvistaa.
Haastattelu tulossa myöhemmin.

FootballClubTuusula Luovuttaa kun sarja-avaukseen reilu viikko!

Näinhän siinä sitten taisi käydä, että Tuusulan pojat kävivät lukemassa Batmanin kausiennakon ja sen jälkeen päättivät luopua sarjapaikasta. Kyllähän kausiennakko oli aika tyrmäävä FCT:n osalta ja vaikka heitä pistepajatsoksikin taidettiin kutsua, olisi kuitenkin ollut oikeen mukavaa, jos pojat oisivat kuitenkin lähtenyt pelaamaan ja hoitanut VASTUUTURNAUKSENSA! Nyt sitten Kankaan vanhimman veljeksen sanoja lainatakseni toteankin että "p*ska nakki napsahti". Pitäisikö meidänkin luopua sarjapaikasta, itse en ainakaan halua pöytään istumaan toimitsijan roolissa. No joo leikki leikkinä, mutta kuitenkin huonosti hoidettu homma. Ei näin pojat!

Kausiennakko Oilers United

17.9 15:47

Espoon Oilerssin A-junnujen kakkosjoukkue, joka tunnetaan myös nimellä OilU koostuu pääosin, ellei kokonaan viimekauden Espoon Oilerssin B-poika-junioreiden kakkosjoukkueesta, eli ns "B2-Pojista", eli vuonna 1990 syntyneistä kakkosjoukkueen pelaajista.

Pre-Seasonilla OilU on pelannut hyviä pelejä koviakin joukkueita vastaan. Kenenkään ei kannata antaa tuon syntymävuoden hämätä itseään, eli ns. "rotsi auki" ei kannata lähteä kenenkään, ei-- ei edes Tikkurilan Tiikereiden, taikka lohkon ehdottoman ennakkosuosikin, Helsingin ylpeyden, Suuren ja Mahtavan SSV:n.

Batman näkeekin OilU:n taistelemassa, laajan pelaajarinkinsä ansiosta, ihan kunnioitettavista sijoista 4.-6., tässä kivenkovassa kakkoslohkossa. Parempaan ei OilU:lla kuitenkaan "rahkeet riitä" ja huonompi sijoitus olisi aikamoinen "pohjanoteeraus".

ps. Batman tykkää pilkuista ja kaiksita muista ylimääräisistä merkeistä,,,

Kirjoituskilpailu!

6.9. 17:35

Niinkuin yleensä, totuus näyttäisi taas olevan tarua tylsempää. Liivi-sotkun tapahtumienkulku on alkanut selviämään. Vielä muutama hukassa oleva pala kun saadaan paikalleen on homma täysin selvä. Olen mm. ottanut yhteyttä Ruotsin poliisiin, joka tunnetusti on hyvä ratkomaan kaikkea, jotta asiaan saataisiin selvitetyksi mahdollisimman pian.

Mutta siis mikä kilpailu? Nyt te kaikki (kaksi) lukijaa voitte osallistua kirjoituskilpailuun ja kertoa oman näkemyksenne tapahtumienkulusta. Paras ehdotus palkitaan ja julkaistaan Gotham Cityssä.

Kilpailuun osallistumis ohjeet alla.

Laita sähköpostissa oma näkemyksesi miten liivit päätyivät uimahallilta Terholaan. Laita kirjoituksen perään nimimerkkisi jolla haluat kirjoituksen julkaistavan. Laita lisäksi oma nimesi, puh.numerosi ja osoitteesi, jotta palkinto saadaan toimitetuksi perille. Lähetä aikaansaannoksesi osoitteeseen batman(a)mymail.fi. Voittaja julkaistaan 30.9.!

Lajimme tarvitsee näkyvyyttä?

14.9. 23:26

Kuluneen viikolopun aikana salibandy ja SB-97 on ollut hyvin esillä katukuvassa. Kun joku joskus sanoi että laji tarvitsee näkyvyyttä, niin tätä hän tuskin tarkoitti. Eli siis mistä on kyse? Joku )%"# valopää, joka leikkii jotain oman elämänsä Picassoa, päätti suunnitella ja toteuttaa oman salibandyaiheisen nykytaide teoksen Järvenpään LIDL:n risteykseen. Vajaa kymmenen liikennemerkkiä oli puettu SB-97 liiveihin. Tällä hetkellä Batmanin tutkinnassa tekijä on vielä tuntematon, tosin muutamia epäiltyjä on. Motiivi on ilmeisesti ollut vain yksinkertaisesti pukea liikennemerkit lämpimästi? ennen kylmän talven tuloa. Alkoholilla tai muilla päihteillä Batman epäilee olleen osuutta asiaan. Batman tavoitti hämmentyneen joukkeenjohtajan puhelimitse: "Kävin keräämässä 12 liiviä." Että näin.

Huhujen mukaan jos tekijää ei saada kiinni saattaa jopa seuraava saunailta siirtyä. Batman tutkii asiaa ja tekeekin parhaansa löytääkseen tämän omanelämänsätaiteilijan. Yleisön vihjeitä kaivataan. Jos sinulla on jotain asiaan liittyvää niin laitathan sähköpostia osoitteeseen batman(at)mymail.fi

Gotham City Vaikenee

9.9. 22:53

Gotham City vaikenee ennalta määräämättömäksi ajaksi.

Kausiennakko Tiikerit

9.9. 17:21

Joko nyt viimeistä kertaa divarissa? No jaa. Tiikerit lähtevät kauteen nuorekkaalla joukkueella, jossa taitoa riittää. Tässä vaiheessa kautta peli näyttää jo ihan hyvältä ja pallo liikkuu nätisti pelaajalta toiselle. Tiikerit ovat ehdottomasti toinen suosikki tästä lohkosta SM-karsintoihin. Kuitenkin menneillä kausilla Tiikerit ovat olleet paikoitellen liian kesyjä ja menettäneet tärkeitä pisteitä heikommille. Kovia joukkueita vastaan Tiikerit ovatkin ehdottomasti parhaillaan. Valmennus Aa-Tiikereissä on ilmeisestikkin vaihtunut viime kaudesta ja saa nähdä mihin suuntaan homma lähtee kehittymään jatkossa. Tällä porukalla on ehdottomasti kaikki mahdollisuudet jopa horjuttaa SSV:n asemaa Jättiläisenä. Erityisesti kannattaa laittaa merkille Tiikeri-Timo Hinttaniemi, joka viimekaudella teki A I-DIV tehot 13+10 ja miehissäkin kuudessa ottelussa tehot 3+3. SSV:n tavoin Tiikereiden maalivahtipeli on pienoinen kysymysmerkki. Tiukoissa peleissä siitä saattaa löytyä pallonmentävä reikä, joka avaa mahdollisuudet jatkopaikkaan muille.

Batman näkee Tiikeri-Laumassa pontentiaalisen ehdokkaan karsimaan paikasta auringossa. Loppumetreille asti Tiikerit ainakin taistelevat kakkospaikasta. Sijoitus sarjassa 2. tai 3.

Kausiennakko PakVi

9.9. 16:56

Pakilan pojat lähtevät kauteen nuorella poppoolla. Nimilistaa ei joukkueen kotisivulta vielä löytynyt, joten vaikea sanoa ketä siellä pelaa. Ainakaan salibandyn Mekassa, salibandy.org:ssa, ei ole ilmoille heitetty mitään jäätäviä siirtoja. Joukkue näyttäisi muodostuvan PakVin -90 syntyneistä junnuista ja eiköhän joukkue pelailemaan lähde. Glooriaa tuskin on tälläkään kaudella tiedossa.

Batman veikkaa PakVille samaa kohtaloa FCT:n kanssa ja näkee heidät kamppailemassa sijoista 9.-10. keskenään. Toisaalta jos Vukemaisesti kertoimia haluaa niin siitä vain..

No Jo On!?

8.9. 16:22

ahonenhgoal.jpg

Osuuko silmääsi jotain outoa? Ei, en tarkoita tuota Herkun maalia vaan jotain ihan muuta. Jokin tässä nyt mättää?

Kausiennakko SSV

8.9. 15:44

Kauden ehdoton ennakkosuosikki numero1! Viime kaudella SSV selkeästi haki vielä muotoaan, mutta nyt alkukaudesta paketti näyttää (pelottavan) hyvältä. Juuri pelatussa FatPipeCupissa SSV kykeni kaatamaan 3 SM-sarjassa pelaavaa joukkuetta (FBC Turku, M-Team, PSS). Toisaalta SSV näytti myös, että huonona hetkenä joukkue saattaa taipua etukäteen heikommankin vastustajan edessä. Tästä osoituksen tasapeli KorsKaa vastaan, mutta kuten tiedämme Turnauspelit ovat Turnauspelejä.

Sivujen mukaan SSV:llä näyttäisi olevan tuollainen n.20pelaajan rinki kasassa. Ringistä ainakin kaksi pelaajaa, Häiväläinen ja Hännikäinen, pyörinevät edustuksen mukana, joten saapi nähdä riittääkö pojilla motivaatiota Aa:n alimmalle sarjatasolle. Ainakin Gatorade-turnauksessa Häiväläinen pelasi hyvin OPM:ää vastaan, joten aikamoinen pelote hän vastustajalle on sillepäälle sattuessaan. Maalivahtitilanne SSV:llä on myös pienoinen kysymysmerkki.

Batman ennustaa SSV:lle kuitenkin ylijuoksukautta, muutamaa tiukkaa vääntöä lukuunottamatta. Sijoitus lohkossa 1.

Kausiennakko FC Tuusula

8.9. 01:12

Football Club Tusbystä ei löydy tietoa edes suuresta ja mahtavasta Googlehakukoneesta. Nähtäväksi jää siis mikä ikäluokka tämän tuusulalaisen joukkueen "rungon" muodostaa. Oikeastaan eiköhän se ole ihan sama lopputuloksen kannalta. Yleensä FCT on ollut menneillä kausilla hyvin liikkuva joukkue. Pallollinen peli saattaa tuottaa(ja luultavasti tulee tuottamaankin) ongelmia paikoitellen ja eiköhän pojat perusta pelinsä pitkälti vastahyökkäyksiin.

Batman ennustaa FCT:lle vaikeaa kautta. FCT tulee taistelemaan sijoista 9-10. Saattaa napsia pisteitä myös ennakkoon kovemmilta joukkueilta, jos lisenssien kanssa heillä ongelmia sattuu. Muuten tuskin.

Junnun kausi ohi?

6.9. 16:34

B-junnujen sivuilta: "Ikävämpänä saldona oli sentteri Iiro Kinnusen pelin lopussa vääntynyt ranne."

Ai ai ai..Jos nuo sibboolaiset tolla b porukalla Aahan lähtee. No mutta siis "hävitään tai voitetaan, reilu peli pelataan ja kulmaan tullaan kovempaa kuin koskaan.."

5.9 SB-97 vs SB?PRO

5.9. 01:49

Jeps.. No tällä kertaa tuskin tulee niin tiukkaa peliä kuin viimeksi (Pron niukka voitto). Luultavasti melkeen kaikki pelaajat löytävät ennen peliä hallille. Pro tuskin lähtee pitämään palloa ja sitä kautta hallitsemaan peliä. Eiköhän he tyydy tiukkaan puolustukseen ja vastahyökkäyksiin. Kunnon pelillä ei Proolle pitäisi jäädä mitään mahdollisuuksia voittoon. Tietysti jos tuomarit tjsp, no kyl näit selityksii sit riittää.. Jos unibetillä löytyy kohde niin kannattaa kokeille sb97: 7,8,9,10 ja Pro: 1,2,3 ja isoa panosta. Pitkävetoon suosittelemme merkkiä 1 tai 1:pro+3.

Sankaritarinaan selvennystä

3.9. 00:24

Varoitus! Tarinan lisäosa saattaa sisältää mauttomia ja limen maikuisia juttuja, eikä sitä siksi suositella alle 18-Vuotiaille tai juuri kenellekkään.

Osa tapahtumasta on ollut hämärän peitossa, mutta nyt on saatu lisä tietoa illan tapahtumista. Eli siis ongleman aiheutti prinsessan kurkkuun juuttunut lime-pala. Kellarin hämärässä apuun rientänyt sankari ei näkemällä pystynyt tätä ongelmaa paikantamaan, joten hän mietti min MacGyver tekisi. No sitten asia kirkastui sankarimme mieliin kun hän tajusi että kielessä on makupisteitä joiden avulla limen voisi löytää. Rohkeana miehenä sakarimme työnsi paikantimen sisään ja löysi etsimänsä. Näin voitiin jatkaa hyvin alkanutta iltaa.. On se HIENO MIES!

Hip Hip Hurraa!!

2.9. 17:42

Kyllä tätä on odotettu kuin Batmanin uusinta elokuvaa. Lohkojaot on viimein saatu valmiiksi, kyllä ne olivat jo eilen, mutta olin niin shokissa tästä nopeasta toiminnasta, että en kyennyt kirjoittamaan mitään. No, nyt kun joukkueet on saatu selville, vihdoinkin, voisin aloittaa jonkinlaisen kausiennakon tekemisen.

Lohkojaot ovat osuneet aika nappiin. Molemmista lohkoista löytyy ennakkoon kaksi ihan kelvollista joukkuetta ja liuta sitten näitä haastajia, jotka tähtien osuessa kohdilleen voivat joskus pisteen nipistää.

I-Lohkosta ennakkoon vahvimmat näyttäisivät olevan Indians ja Helsingin Ex-Suomenmestari IFK, joka ilmeisestikkin tuli edustuksen kunnianhimoisen tavoitteen "Divarista-mestariksi" innoittamana kokeilemaan mihin rahkeet riittää. Muut sitten taistelee niistä kuuluisista suomalaisille urheilijoille tutuista pistesijoista.

II-Lohkon etukäteen niin kovat nimet sitten löytyvätkin etelästä. Tiikerit on aina kova jengi I-divarissa ja luultavasti on sitä myös tällä ja seuraavallakin kaudella. Ehdoton ennakkosuosikki on kuitenkin itseoikeutetusti SSV. Huippu-kaappauksen penkin taakse saaneet Helsinkiläiset ovat ilmeisesti treenanneet kesällä?? ja tällä kyseenalaisella harjoitusmuodolla lähtevät tavoittelemaan nousua SM-sarjaan. Olisiko tässä protestin paikka?

Joukkueiden ennakot tulossa myöhemmin.

Tosielämän Tuhkimo-Tarina

31.8 22:57 Järvenpää, Pornainen

Nämä ovat niitä tarinoita, joita yleensä luetaan vain satukirjasta. Tällä kertaa tarina on kuitenkin aivan totta ja toivottavasti antaa myös uskoa muille seurata unelmiaan.

Oli synkkä ja myrskyinen yö. Syyskuun viimeisiä päiviä vietettiin Pornaisten kylällä eräässä maalaistalossa odottavaisin mielin. Perheen tulevan äidin laskettuaika oli ovella. Mitä aikaa Poika sitten lopulta syntyi ei tiedä kukaan. Historiankirjoihin jää vain merkintä 27.9.1990. Ilmasta oli aistittavissa, ettei tämä Poika olisi niinkuin muut. Hänestä oli tuleva jotain suurta, jotain minkälaista ei ollut ennen kukaan nähny. Nimeksi Tälle pojalle annettiin Antti, isontalon mukaan.

Lapsuutensa Antti vietti turvallisessa ympäristössä Pornaisten pelloilla. Anttia ei kiinnostanut puissa kiipeily, eikä tytöt. Antti oli rauhallinen lapsi.

Seitsen vuotiaana Antin ollessa auttamassa isäänsä peltotöissä, kiiri kylillä huhu. Ruotsista Suomeen ja edelleen Järvenpäästä Pornaisiin oli saapunut uusi pallopeli, Salibandy. Antti oli täysin tietämätön tästä uudesta villityksestä, kunnes kohtalo puuttui peliin. Eräänä syksyisenä iltana Antti oli päättänyt lähteä kavereidensa pyynnöstä testaamaan tätä uutta lajia. Anttilla ei tosin ollut mitään tietoa minkälainen laji kyseessä oli ja varustus ei sen takia osunut aivan nappiin, kumisaappaat ja talikko. Pornaislaisen salibandyn isä, J. Liljamerk(nimi muutettu) kuitenkin huomasi pojassa potentiaalia ja sai hankituksi tälle oikeat varusteet. Tästä lähti lumipallo pyörimään, eikä loppua ollut näkyvissä.

Jo ensiaskeleistaan kentällä oli aistittavissa että Antti tulee vielä tekemään maalin. Vuoteen 2006 asti Antti uskoollisesti edusti kotikylänsä ylpeyttä, Pornaisten Light Ironia, kunnes siirtyi isompiin ympyröihin Järvenpäähän. Antti treenasi kovaa ja hyvällä asenteella tietäen, että joskus on aika poimia työn makea hedelmä ja saada se maali aikaiseksi. Lopulta 26.8.2008 tuli Antin aika onnistua. Nurmijärven hämärtyvässä illassa Antti ohitti vastustajan maalivahdin ensimäistä kertaa urallaa, tietäen että tämä päivä tultaisiin muistamaan, aina!

Pornaisista peltotöistä tavoitetun Antin haastattelu kokonaisuudessaan:

Moro. Miltä nyt tuntuu?

En saanut oikein mitään järkeväävastausta, ehkäpä tuon maalin arvon tajuaa vasta joskus vuosien jälkeen.

Onko sulla nyt sitten enään mitään mitä haluat tältä lajilta?

-No ois kiva saada joskus syöttöpiste.

Sankareita onko heitä?

31.8 12:34 Järvenpää

Eilen illalla Järvenpään sydämmessä, kaikkien Janoisten luolassa, oli ilmeisesti sattunut jonkin sortin onnettomuus. Kuitenkin urheasti joukkueemme jäsen N. Mord (nimi muutettu) riensi hätiin ja antoi tekohengitystä suusta suuhun keskellä tanssilattiaa. Mitä myöhemmin on sitten tapahtunut, sitä en tiedä. Itse lähdin ajoissa kotiin nukkumaan. Gotham City harkitsee mitalin antamista tuon suuren sankaruuden johdosta. On hienoa pelata tuollaisten kavereiden kanssa.

Vaarallista flunssa-virusta (Lusmus Laiskis Darramus) liikkeellä!

30.8 21:10 Järvenpää, Tuusula

Muistakaa pestä kädet ja katsoa mitä suuhunne laitatte. Eräs joukkueemme pelaajista on joutunut olemaan tämän kamalan sairauden takia pois treeneistä jo 3 kuukautta. Erityisen huolestuttavaksi tilanteen tekee se, että Kaikkonen on tunnetusti ollut yksi joukkueemme kovimpia harjoittelijoita. Toivotaan että tämä pakkotauko ei ole musertanut Kaikkosen uskoa kovaan harjoitteluun.

Erityisesti tätä virusta on tavattu Järvenpään RT:n tanssilattialla. Potilas Kaikkonen kommentoi tilaansa seuraavasti: "oon ollu kipeen". Toivotaan kuitenkin että Kaikkonen paranee jo seuraavan kuukauden aikana ja palaa takaisin joukkueemme vahvuuteen.

Batman ja Joukkue toivottaa pikaista paranemista ja tulee tarpeen tullen katsomaan Kaikkosta RT:n vuodeosastolle vierailuajan (22-03) puitteissa.

Oikaisu edelliseen

30.8 21:06 Järvenpää

Järvenpään Sport Academystä tavoitettu Panssarijääkäri Vuorinen ei olekkaan menossa maineikkaaseen AliUpseeriKouluun, vaan hän hoitaa sen jollakin kirjekurssilla. Alikersantti hänestä tulee hänen itsensä mukaan kuitenkin. Tiedä sitten, että miten se armeija nykyään toimii. Toista se oli silloin kun itse siellä olin...

Paljon onneeaa vaan..

27.8 19:16 Parola

Juuri tulleen tiedon mukaan Panssarijääkäri Vuorinen on läpäissyt upeasti Suomen Puollustusvoimien tiukan seulan ja tullut valituksi maineikkaaseen AliUpseeriKouluun. Inttiruokiin ihastunut Vuorinen on ilmeisen otettu puolenvuoden mittaisesta jatkosopimuksesta. Puhelimitse tavoitettu Panssarijääkäri Vuorinen kommentoi itse asiaa seuraavasti:

"362 on miehen mitta"

Batman ja muu joukkue onnittelee Panssarijääkäri Vuorista!