VAROITUS!

Tekstit saattavat sisältää täysin mauttomia asioita tai saattavat olla sitä kokonaan. Tekstien tarkoitus ei myöskään ole loukata ketään. Jos sinulla ei ole huumorintajua niin jätä lukematta, et menetä mitään! Jos kuitenkin haluat ottaa riskin ja tutustua Gotham City -97:aan, niin omalla vastuulla.

11.12.2008

Joukkuekuva


Kauden melkeen puolessä välissä voidaan laittaa esille meidän melkeen joukkueen meilkeinjoukkuekuva.
edit. kuvasta puuttuu #71 koska hän oli eka töissä ja sit piti mennä kattoo leffaa mut sit rengas puhkes ja sit tuli ilmaset liput lätkä matsiin ja sit kello oliki jo aika paljon ja sit ei kerennykkään kuvaan.
edit2. Coach tai couch typo, who cares.

9.12.2008

puolivuosikatsauseräretkeemmekohtismsarjaa


Rakas retkipäiväkirja
Matkamme SM sarjaan ei ole alkanut toivotulla tavalla. Ensimäiseksi me lähdimme harhailemaan täysin väärään suuntaan, vaikka karttaan on kuulemma merkitty selkeä tie kohteeseemme. Joku piti karttaa väärin päin, joten emme syyttäneet ketään. Eihän siitä mitään tullut. Huomasimme että nyt tässä mennään ns "perse edellä puuhun" eikä tästä seuraa mitään hyvää. Päätimme pystyttää teltan ja jäimme yöksi.

Rakas päiväkirja
Löysimme tähtien ja kuun avulla uuden suunnan. Luulemme että suunta on myös oikea. Maasto muuttuu koko ajan vetisemmäksi, olemme suolla. Onneksi sipoon suo on kuitenkin pieni ja luulemme että löydämme tien pois. Olemme luottavaisia. Pidämme kriisipalaverin. Yksi uusi lande eksyy joukkoomme. Varmaan eksyksissä ja nälissään. Otamme hänet mukaan.

Moro taas päiväkirja
Löysimme itsemme pois suolta! Jes! myllypurossa käytiin ja päästiin jopa sille kuuluisalle oikealle tielle. Kaikki näyttää loistavalta. Platoon Commander lupasi ohjastaa meidät oikeaa tietä pitkin Glooriaan.

..päiväkirja
Poikkesimme tieltä. Edessä oli Pieni Harjoitusvaara. Voimamme ja motivatsuunimme eivät riittänee ylittämään sitä. Etsimme helpompaa keinoa päästä perille.
Nyt vain näyttää että tämä Hakunilan suo on paaaljon isompi kuin Sipoon suo. Emme kuitenkaan ole yksin. Näimme vilaukselta Tiikereitä suolla. Kuulemma eksyneet hekin. ovat olleet täällä kuulemma jo pari vuotta. Me emme lannistu. Joskus, vielä jonain päivänä on koittava se hetki kun suo päättyy ja jalkamme pääsevät taas kuivalle maalle. Muonaa on varattu viikoksi. Onnea tarvitsemme. Myös muutama kaveri eksyi meistä ja heidät on viimeisimpien tietojen mukaan nähty lopettamisvaaran luona. Toine NHLpaita ja Easton kädessä toisella matoonki.
Tiikerit kyselivät ollaanko nähty SSV:n poikia. Huhua liikkuu että vaihtoivat maisemaa kun suo alkoi upottaa liikaa. Ei kuulemma näillä main enää tulla näkemään.

ps. TT Sauna tekis hyvää..

7.12.2008

Kiitospuhe

Karhuryhmä pokkasi juuri GothamCityn myöntämän "kuukauden faniryhmä" palkinnon. Lainaus B-Junioreidemme sivuilta: "--blaa blaa blaa---siksi vastustajille ei voi antaa yhtään tasoitusta millään osa-alueella, ei varsinkaan harjoittelussa", toteaa Romppanen. Otteluiden videoanalyysin jälkeen voi todeta, ettei puhtaita papereita voi antaa yhdellekään pelaajalle. Vastustaja oli parempi kaikilla osa-alueilla (paitsi fani-joukoissa)."
Kiitos tästä Karhuryhmäpuolesta ja tahdommekin kiittää ystävällistä vahtimestaria, koska oli meidän kaveri ja päästi meidät sisään. Kiitos B-junnuille että teki edes ne muutamat maalit, jotta torvet ei menneet hukkaan. Kiitos sille Bussikuskille joka vei meidät melkeen keskustaan, josta pitkän vaelluksen jälkeen löysimme hotellille, respan porukan harmiksi. Kiitos Hanskille ja Liittokanslerille t-paidoista. Kiitos niille hotellin työntekijöille jotka eivät poistaneet meitä hotellista. Kiitos sille portsarille joka päästi Magnumin baariin sisään, passi epäselvyyksistä huolimatta. Kiitos sille kaverille, jonka ohitimme ja joka tuli sen jälkeen kysymään meiltä pientareelta olemmeko kunnossa. Kiitos sille kaverille joka tarjosi meille kyytiä Shellille. Kiitos Khaikkosen porukoille Autosta ja työntö avusta. Anteeksi 020202 ja hotellin asiakkaat.