VAROITUS!

Tekstit saattavat sisältää täysin mauttomia asioita tai saattavat olla sitä kokonaan. Tekstien tarkoitus ei myöskään ole loukata ketään. Jos sinulla ei ole huumorintajua niin jätä lukematta, et menetä mitään! Jos kuitenkin haluat ottaa riskin ja tutustua Gotham City -97:aan, niin omalla vastuulla.

28.11.2008

A junnut sittenkin seuran Paras!

(s)TT:lta saatujen tietojen mukaan Seuramme SB-97 on tilannut täksi kaudeksi 400 palloa. Tämä valtava pallokasa oli huikean kokoinen.(s)TT:n kertomaan mukaan suurin osa 205:sta A-poikien kadottamasta pallosta olisi karannut kenttäalueelta ilman lupaa A-poikien silmän välttäessä ja osan epäillään lymyilevän laittomasti Lepakkoluolan katsomon alla. Treeneistä tavoitettu pelaaja kommentoi asiaa seuraavasti. "no onhan niitä voinut mennä rikkikin." Myös taannoin tapahtunut Terholan-tapaus veroitti osan palloista. Kuitenkin GCity onnittelee A-poikia uudesta ennätyksestä. 205 kadotettua/rikottua palloa kaudessa. Ja pitää toki muistaa että poijjaat voivat vielä hieman parantaa ennätystä sillä olemmehan me kauden puolessa välissä.
Ps. Kettunen vois tilaa muutaman Boltsin lisää. On kuulemma lopussa.

Vaaseng!! Vaasen!! Vaaseng!! Uuksi! Kaaksii! Kulmee!!

JEps Päivät vuodesta 2008 vähenee..mutta aamujahan riittää ;) Have Fun.
PS. Batmanin syytteet kaatu. Olen vapaa!
Terkkui Tenppa-lle ja pTeemulle.

23.11.2008

KarhuRyhmä Goes to Lappeenranta part.2

Jepo.. Meno matka sujui hyvin. Vähän väliaika tietoja matkasta:
Järvenpää-Lahti 32min 32sek
Lahti-Utti 30min 56sek
Utti-Lappeenranta 54min 16sek
Sitten taksilla pelipaikalla 3,5km 11min 2sek. Pelipaikalla lappeenrantalainen "URPO" osoittaa vieraanvaraisuuttaan ja toivottaa meidät tervetulleeksi kysymällä "Ja mihis työ ootte mukamas menossa?" Jee FU! Keitot vaksille talteen. Erätauolla keitolle ja happihyppelylle ulos ja taas joku URPPO tulee aukomaan päätään ja uhkailee miliisillä. Tulee kuulemma pamppua ja putkakeikka jos avaamme vielä yhdenkin juoman pihalla, koska se on julkinenpaikka ja lappeenrantalaisilla polliiseilla ei ole mitään muuta tekemistä kuin ajella kaupunkia ympäri ja käydä sanomassa täysi-ikäisille semijuopoille ettei saisi juoda ulkona kun siellä on alaikäisiä. Gg Sherlock. No ei tullut poliisia niin tämä paikallinen URPO päättää antaa meille porttikiellon halliin, koska olemme aivan, siis aivan lärvit. Yeah sure. Niinno sittenpä tämä päättää kumota porttikiellon. No oltiin kuintenkin ainoat hallissa jotka eivät istuneet hiljaa jalat ristissä voivotellen. Ääntä lähti ja Karhuryhmä keräsi jopa kehuja "asiallisen kannustuksen" ansiosta. Homma ei meinannut lähteä käsistä ei sitten millään. Ilta tuli ilta meni. Aamu tuli pojat sammu. Paluu matkalla sitten homma lähtikin käsistä, tai no Golf lähti käsistä. Koko yön rilluttelu kostautuu ja lumimyrsky iskee kauheana. Näkyvyys lähellä 0m. Lumilentää joka suunnassa ja tuuli on mahdoton ja tien kunto aivan hanurista. Sitten "oho" "hups" ja lahdenmotarilla pöllyää kun Golf lentää hurjan ilmalennon ohituskaistan yli keskipientareelle asti. Onneksi lunta oli kertynyt sinne lähemmäs puoli metriä joten laskeutuminen oli pehmeä. Auto kunnossa pojat kunnossa. Siinä sitten istuskeltiin ja mietittiin mitä tehään. Batman löi kaljat hankeen ja 15 min, avot Kylmää Bissee. Jes! ..mutta joo miten päästiin pois? Tehtiin se mitä jokainen suomalainen mies tekee ongelma tilanteessa. Soittaa Äidille. Sitten tuli Jampan Äippä ja ajo auton tielle ja muut työns.
Kotona ja hengissä. Nähdään Mosalla!