VAROITUS!

Tekstit saattavat sisältää täysin mauttomia asioita tai saattavat olla sitä kokonaan. Tekstien tarkoitus ei myöskään ole loukata ketään. Jos sinulla ei ole huumorintajua niin jätä lukematta, et menetä mitään! Jos kuitenkin haluat ottaa riskin ja tutustua Gotham City -97:aan, niin omalla vastuulla.

18.1.2009

Tipaton tammikuu

Tuntuu taas siltä että vuosi vaihtui railakkaissa merkeissä ja itsekullakin on jossain määrin tipaton tammikuu. Rupesin miettimään että mitä se sitten tarkoittaa. Sanakirja löysi "tipattomalle tammikuulle" muutamia eri tarkoituksia.

Magnumin tipaton tammikuu
1.1.xxxx ensimäisenä aamulla sanotaan että nyt loppu juominen. Sitten toisesta päivästä lähtien pidetään huolta ettei tippaakaan meni ohi suun.

Putinin tipaton tammikuu

Tammikuun alussa Venäjä sulkee kaasuhanat kun eEuroopassa alkaa pakkanen kiristyä. Putin pitää huolen ettei kaasua virtaa Eurooppaan tipan tippaa..Ootelkaa helmikuuhun, V**** köyhät!

Hybbösen tipaton tammikuu
Joo ei mua oikee nappaa toi reenaaminen. Joo ei tipan tippaa.

Hamasin tipaton tammikuu

Perinteinen Israelin uudenvuodenpäivän hyökkäys seremonia alkaa. Hamasin taistelijat eivät kerkeä juomaan tippaakaan kuukauden aikana. Helmikuussa solmitaan rauha ja aikaa on taas tintata 11kk.

Suomalainen tipaton tammikuu

No mut yhen voi aina ottaa..

Yhdysvaltojen tipaton tammikuu
George W Bush väistyy vallasta ja kukaan ei itke tippaakaan.