VAROITUS!

Tekstit saattavat sisältää täysin mauttomia asioita tai saattavat olla sitä kokonaan. Tekstien tarkoitus ei myöskään ole loukata ketään. Jos sinulla ei ole huumorintajua niin jätä lukematta, et menetä mitään! Jos kuitenkin haluat ottaa riskin ja tutustua Gotham City -97:aan, niin omalla vastuulla.

10.1.2009

Pasta alla TomatoSibula di Frutti ala Dente

Urheilija ei elä pelkällä orhalla ja välillä on hyvä laittaa suuhun vähän muutakin. Tässä hyvän ja nopean pastan valmistus ohje.

Aluksi varmista että sinulla on normaalia frisbeetä pienempi paistinpannu. Kuumenna pannua kutosella niin että se lämpenee kunnolla. Kun pannu helottaa punaisena on aika laittaa pannulle nokare rasvaa tirisemään. Tämän on tarkoitus roiskua mahdollisimman pitkälle. Kun rasvan on poltettu pannulta lisätään 3 hyvänkokoista sipulia paloteltuna. Näitä sitten lämmitellään ja levy voidaan kääntää kolmoselle. Kun sipulit alkavat olemaan kauniinkeltaisia (oikeasti ruskeita) kaadetaan ne kulhoon, koska muuten jauheliha ei mahdu pannulle. Paistetaan jauhelihaa kunnes palaneen tuoksu tulee nenään ja voit todeta että ainakin se on kypsää. Lisätään sienet, Paprika ja paistetaan lisää. Ja sitten seuraa haastavin vaihe. Pannua heilutellaan kuin kultaa oltaisiin huuhtomassa ja näin saamme huonot sienet ja muut pudotettua pannulta liedella hyvien jäädessä edelleen pannulle. Kun noin puolet pannun aineksista on liedellä lisätään tomaattimurska ja laitetaan pasta kiehumaan. Kun pasta on valmista kaadetaan vedet pois ja yhdistetään kastike ja pasta vain siksi että voisimme huomata että kattilakin on liian pieni.
Syö, nauti ja siivoa
Oikein valmistettuna edes ketsuppia ei tarvita!

9.1.2009

tervetuloa Pingviini

Batman onnittelee hobittijoukkue IBK Surffijengiä HelsinkiFloorballInnebandysalibandyOPenCupin voitosta. Ja sitten muihin aiheisiin?
Batman on kutsunut Gotham Cityyn uudenkansanedustajan/toimittajan. Annetaan iso käsi MR. Pingviinille!!