Urheilija ei elä pelkällä orhalla ja välillä on hyvä laittaa suuhun vähän muutakin. Tässä hyvän ja nopean pastan valmistus ohje.
Aluksi varmista että sinulla on normaalia frisbeetä pienempi paistinpannu. Kuumenna pannua kutosella niin että se lämpenee kunnolla. Kun pannu helottaa punaisena on aika laittaa pannulle nokare rasvaa tirisemään. Tämän on tarkoitus roiskua mahdollisimman pitkälle. Kun rasvan on poltettu pannulta lisätään 3 hyvänkokoista sipulia paloteltuna. Näitä sitten lämmitellään ja levy voidaan kääntää kolmoselle. Kun sipulit alkavat olemaan kauniinkeltaisia (oikeasti ruskeita) kaadetaan ne kulhoon, koska muuten jauheliha ei mahdu pannulle. Paistetaan jauhelihaa kunnes palaneen tuoksu tulee nenään ja voit todeta että ainakin se on kypsää. Lisätään sienet, Paprika ja paistetaan lisää. Ja sitten seuraa haastavin vaihe. Pannua heilutellaan kuin kultaa oltaisiin huuhtomassa ja näin saamme huonot sienet ja muut pudotettua pannulta liedella hyvien jäädessä edelleen pannulle. Kun noin puolet pannun aineksista on liedellä lisätään tomaattimurska ja laitetaan pasta kiehumaan. Kun pasta on valmista kaadetaan vedet pois ja yhdistetään kastike ja pasta vain siksi että voisimme huomata että kattilakin on liian pieni.
Syö, nauti ja siivoa
Oikein valmistettuna edes ketsuppia ei tarvita!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti