VAROITUS!

Tekstit saattavat sisältää täysin mauttomia asioita tai saattavat olla sitä kokonaan. Tekstien tarkoitus ei myöskään ole loukata ketään. Jos sinulla ei ole huumorintajua niin jätä lukematta, et menetä mitään! Jos kuitenkin haluat ottaa riskin ja tutustua Gotham City -97:aan, niin omalla vastuulla.

17.10.2008

May I have your attention please?

Se on muuten jännä juttu että urheilijat palkitaan (hyvistä) suorituksta saunaillalla. Saunanlauteille JoukkuuenJohtaja kantaa toisinaan alkoholia sisältäviä juomapakkauksi "palkinnoksi" pelaajille. Olenko minä tosissani ainoa joka näkee tässä yhtälössä jotain ristiriitaista. No, yritän selventää.
Siis me kaikkihan tiedämme että alkoholi, etanoli, on myrkkyä. Alkoholilla, etanolilla, on lamauttava vaikutus keskushermostoon ja sillä tuhotaan myös aivosolut. Yhdenpäivän kunnon "pämppäämis" sessio tekee edellisten päivien harjoittelun täysin turhaksi ja estää myös seuraavan päivän, ja joillakuilla myös sitä seuraavan päivän, harjoittelun täydellä teholla. Liikaa nautittuna Alkoholi aiheuttaa ihmiselle myrkytys tilan ja voi johtaa jopa kuolemaan. Mitään todistettuja hyötyjä tämän myrkyn juomisesta ei ole, eikä tule. On täysin lapsellista ajatella muuta. Alkoholi aiheuttaa myös riippuvuutta kuten esimerkiksi (herkku)sienet liiaksi nautittuna ja aiheuttaa sairautta nimeltä alkoholismi. Kuulemma jos viikossa kuluttaa yli 24 annosta alkoholia voidaan tämä katsoa ainakin hulestuttavaksi.
Palataan takaisin takaisin alkuun ja saunailtoihin. Miksi siis pelaajia tietentahtoen halutaan myrkyttää kesken kilpailu kauden tai ylipäätänsä milloinkaan. Tiedän että suurin osa pelaajista ei haluaisi edes koskea mokomaan myrkkyyn, mutta ryhmän aiheuttama paine on liian voimakas ja he tämän vuoksi sortuvatkin niin helposti maistamaan vähän, vähän enemmän ja humalatilan saavutettuaan huomaavat mopon karanneen käsistä.

Otetaan katsaus vielä radion musiikki tarjontaan:

Khhh tsrrr khhhhhh--Kolmen tähden jallupullon juotuaan Kaksi miestä tutkii muistikirjojaan. Toinen tuskailee, kun sivut täynnä on. On toisen kirja pitkään ollut sivuton-- Khhh tsrrr khhhhhh--elämä on tylsää jos ei joskus juhli näin no kuka sitä aina jaksaa olla selvinpäin antaa mennä samaan tahtiin viikko peräkkäin kaikki murheet huuhdotaan me sisältämme näin. ei tippa tapa ja ämpäriin ei huku--Khhh tsrrr khhhhhh--'Cause I'm Slim Shady, yes I'm the real Shady All you other Slim Shadys are just imitating So won't the real Slim Shady please stand up,
please stand up, please stand up? --
Khhh tsrrr khhhhhh-- Jos otat et aja ja toisin päin eikös teeve--khhh tsrrr khhhhh--Juodaan viinaa tullaan viisaammiksi näin. Juodaan viinaa on todellisuus piinaa hetkittäin, selvinpäin--khhhhhhhh tsrrr khhhhh--

Vielä lopuksi Sig - Vuosisadan rakkaustarina feat. Batman

Me näimme Areenan käytävällä ja toisiimme rakastuttiin
saunaillan yössä toisiimme takerruttiin
tupakkapaikan melua juoksimme pakoon
autiota nummenkylää aamuaurinkoon

Tämä kausi on ikuinen eikä lopu milloinkaan
kädet kiertyy käsiin, huulet hakee suudelmaa
syleilyt polttaa ja rakkaus lämmittää
kaikki on niin kaunista? eikä mikään tee kipeää

Tää on vuosisadan rakkaustarina, ainakin uskon niin,
tää säilyy ja kestääkausiin tuleviin
Tää on vuosisadan rakkaustarina, kaunis ja todellinen
tää säilyy ja kestää mä tunnen sen

Me näimme Areenan käytävällä ja suinpäin rakastuttiin,
saunaillan yössä toisiimme takerruttiin,
sunnuntaiaamun treenejä juoksimme pakoon
autiota nummenkylää aamuaurinkoon

Tää on vuosisadan rakkaustarina, ainakin uskon niin
tää säilyy ja kestää kausiin tuleviin
Tää on vuosisadan rakkaustarina, kaunis ja todellinen
tää säilyy ja kestää, mä tunnen sen

Tää on vuosisadan rakkaustarina, täältä ikuisuuteen
tää säilyy ja kestää kausiin tuleviin


Jep eiBatbanilla muuta. Pidä Magnum housut kuivana ja omat kalsarit jalassa. Pitkä puhallus ja kiitos!

12.10.2008

Lepakkoluola

On se jännä juttu kun vuodet vierii pelaajat kasvaa ja elämä rullaa eteensäppäin. Ihmiset muuttuvat, kaupungit kasvavat ja pörssikurssit romahtavat. On kuitenkin yksi asia joka tuskin muuttuu, ikinä. Nimittäin Järvenpään ykkkösmenomesta, Batmanin koti, Salibandyn Turku: Lepakkoluola. Joku joskus melkein hetken mielessään luulie, että joskus, vielä joskus tulisi se päivä jolloin Lepakkoluola näkisi valon, kirkastuisi ja valot vaihdettaisiin. Mutta ei. Eihän Lepakkoluola olisi enään lepakkoluola, jos siellä olisi valoisaa ja siistiä. Hieman himmeät valaistukset ja hämähäkinverkot siellä täällä luovat sen tunnelman ja antavat Lepakkoluolalle omalaatuisen leimansa. Entäpä sitten se matto? Ei matossakaan oikasti ole mitään vikaa. Matto on ehjä ja siinä on pintaa vielä jäljellä. Saumat tosin välillä aiheuttavat ongelmia niiden repeytyessä ja railojen syntyessä. Eikä nämä railotkaan ole maton vika. Kyllä jokaisella salibandyhallin matolla pitää olla oikeus liikkua 30-40cm vuodessa haluamaansa suuntaan.

Lepakkoluola FAQ
Saisiko valoihin enemmän tehoa? Ei ne ovat aina täysillä.
Voiko toiselle kentälle mennä lätkimään joukkueen kanssa taikka yksin ja vielä ilmaiseksi samaan aikaan maksaneiden sulkapallon pelaajien kanssa? Ei, Valitettavasti ei saa mennä.
Saaks täält mitää kakkosella? Valitettavasti maksutavat ovat joko käteinen, panki,- taikka luottokortit. Liikuntatiloja maksaessa käy myös liikuntasetelit.
Vähäks tää on p4sk4 halli?! Ei, ei ole. Tämä on Lepakkoluola ja hyvä sellaisenaan. Me rakastamme sitä.
Kiitos.