VAROITUS!

Tekstit saattavat sisältää täysin mauttomia asioita tai saattavat olla sitä kokonaan. Tekstien tarkoitus ei myöskään ole loukata ketään. Jos sinulla ei ole huumorintajua niin jätä lukematta, et menetä mitään! Jos kuitenkin haluat ottaa riskin ja tutustua Gotham City -97:aan, niin omalla vastuulla.

17.9.2008

Vaarallista flunssa-virusta (Lusmus Laiskis Darramus) liikkeellä!

30.8 21:10 Järvenpää, Tuusula

Muistakaa pestä kädet ja katsoa mitä suuhunne laitatte. Eräs joukkueemme pelaajista on joutunut olemaan tämän kamalan sairauden takia pois treeneistä jo 3 kuukautta. Erityisen huolestuttavaksi tilanteen tekee se, että Kaikkonen on tunnetusti ollut yksi joukkueemme kovimpia harjoittelijoita. Toivotaan että tämä pakkotauko ei ole musertanut Kaikkosen uskoa kovaan harjoitteluun.

Erityisesti tätä virusta on tavattu Järvenpään RT:n tanssilattialla. Potilas Kaikkonen kommentoi tilaansa seuraavasti: "oon ollu kipeen". Toivotaan kuitenkin että Kaikkonen paranee jo seuraavan kuukauden aikana ja palaa takaisin joukkueemme vahvuuteen.

Batman ja Joukkue toivottaa pikaista paranemista ja tulee tarpeen tullen katsomaan Kaikkosta RT:n vuodeosastolle vierailuajan (22-03) puitteissa.

Ei kommentteja: